RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 28/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön työkokeiluun


RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Laptuote-säätiön puuosasto tekee erilaisia puualan tilaustöitä. Lisäksi puuosasto hoitaa myös organisaation sisäiset remontti- korjaus- ja kunnostustyöt. Puuosastolla on laaja kirjo erilaisia puualan työstökoneita ja työvälineitä. Työkokeilupaikan työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti erilaisia säätiön omistamien kiinteistöjen sisäpintojen ja väliseinien purku- muutos- ja rakennustöitä.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Työvalmentaja Saara Heikkinen (saara.heikkinen@laptuote.fi, / 040 759 3955).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi