Keittiötyöntekijöitä

Julkaistu: 29/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön työkokeiluun


KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Työkokeilupaikkoja henkilöstöruokalassa. Tarjoamme mahdollisuuden keittiöalaan tutustumiseen alle 29-vuotiaille henkilöille. Tehtävinä leipominen, lounasruokien valmistus, kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, astiahuolto ja muut avustavat tehtävät.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Työvalmentaja Mira Hokkanen (mira.hokkanen@laptuote.fi tai p. 040 759 3951).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi