PESULATYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 29/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön määräaikaiseen työsuhteeseen pesulatyöntekijöitä. Tarjoamme paikan 2 henkilölle.


PESULATYÖNTEKIJÄ


Etsimme henkilöitä, joilla on

  • Tekstiilien tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta pesula-alalta erityisesti likapyykin eri käsittelyvaiheista (mm. punnitus, kirjaus, lajittelu, pesuaineiden annostelu, koneiden täyttö & tyhjennys). Myös muu työkokemus huomioidaan.
  • Motivoitunut, tarmokas ja täsmällinen tapa tehdä työtä.
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Palkkatukioikeus (300 päivää työmarkkinatukea saaneet henkilöt, etusijalla 50 % palkkatukioikeutetut).

Työympäristöksi tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn.
  • Työyhteisön tuen.

Pesulatyöntekijöiden sijoituspaikka on Lappeenranta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhteen pituus on 6 kk. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa pesulan vastaava työvalmentaja Kati Ojala (kati.ojala@laptuote.fi tai 040 759 3959).
Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tulee jättää viimeistään keskiviikkona 06.11.2019 klo 16:00 mennessä työvalmentaja Kati Ojalalle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi pesulatyöntekijä.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi