PESULATYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 29/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön työkokeiluun


PESULATYÖNTEKIJÄÄ


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Laptuote-säätiön pesula pesee vesipestävää pyykkiä yksityishenkilöille ja yrityksille. Haemme pesulaan työkokeiluun pesulatyöntekijää pyykkihuollon eri käsittelyvaiheisiin. Tarjoamme työkokeilupaikan 1-3 henkilölle. Työkokeilun aikana on mahdollisuus harjoitella ja saada kokemusta pesula-alan monivaiheisista työtehtävistä, joita ovat esimerkiksi pyykkien kuivatus, pyykkien mankelointi ja pyykkien taittelu sekä pakkaaminen.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Pesulan vastaava työvalmentaja Kati Ojala (kati.ojala@laptuote.fi tai 040 759 3959).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme www.laptuote.fi