Tekstiilityöntekijöitä

Julkaistu: 29/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

   Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön työkokeiluun


TEKSTIILITYÖNTEKIJÖITÄ


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Tarjoamme työkokeilupaikkoja tekstiilipajalla alle 29-vuotiaille henkilöille. Meillä on tarjolla erilaisia ompelutöitä (korjausompelu, sisustustekstiilit, pientuotteet omaan myymälään). Muita työtehtäviä ovat esim. kankaanpaino- ja värjäys, kudonta sekä erilaiset huonekalujen verhoilutyöt. Meillä on mahdollisuus tutustua myös myymälän hoitoon ja asiakaspalveluun/kassatyöhön.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Työvalmentaja Leena Anonen (leena.anonen@laptuote.fi tai 040 529 5592).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi