Media- ja Pelipajalle

Julkaistu: 30/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön henkilöitä työkokeiluun


MEDIA- JA PELIPAJALLE


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Media- ja pelipajan työkokeilupaikkoja alle 29-vuotiaalle henkilöille. Työtehtäviin kuuluu laajasti erilaisia tietokoneiden ja oheislaitteiden, verkkojen sekä sovellusten ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä 3D-grafiikkaan ja peliteknologiaan tutustumista.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Työvalmentajat Mikko Saarinen (mikko.saarinen@laptuote.fi tai 040 775 4116) ja
Aki Hämäläinen (aki.hamalainen@laptuote.fi tai 040 759 3950).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi