Puuosastolle

Julkaistu: 30/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön henkilöitä työkokeiluun


PUUOSASTOLLE


Kokeiltavan tehtävän kuvaus.
Työkokeilupaikkoja alle 29-vuotiaille. Puuosastolla tehdään erilaisia puusepän tilaustöitä, aitoja ja katoksia, puutuotteita omaan Tsoppi-myymälään sekä kalusteiden entisöinti-, korjaus- ja pintakäsittelytöitä.


Yhteyshenkilöt, puhelin, sähköposti ym.
Työvalmentaja Saara Heikkinen (saara.heikkinen@laptuote.fi tai 040 759 3955).


Työkokeilumahdollisuuden lähiosoite
Kivenkatu 2-4
53600 LAPPEENRANTA


Toimipiste tai muu tarkenne
Laptuote-säätiö sr, päätoimipiste


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi