Hygieniapassi

Julkaistu: 31/10/2019 Julkaisija: Kategoria: Uutiset

Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Kaikkien henkilöiden, jotka työskentelevät elintarvikehuoneis­tossa ja käsittelevät pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita, täytyy suorittaa hygieniaosaamistesti hyväksytysti saadakseen hygieniapassin.

Huom! Hygieniapassia ei enää saa soveltuvan elintarvikealan tutkinnon tai koulutuksen perusteella 1.1.2020 lähtien, kun elintarvikelaki (23/2006) muuttuu.

Laptuotteella järjestetään hygieniaosaamistestejä n. kerran kuukaudessa tai suuremmille ryhmille
sovitusti

Vuoden 2020 Hygieniaosaamistestit keskiviikkoisin klo 12.30

8. tammikuuta

5. helmikuuta

4. maaliskuuta

1. huhtikuuta

6. toukokuuta

3. kesäkuuta

1. heinäkuuta

12. elokuuta

9. syyskuuta

7. lokakuuta

11. marraskuuta

9. joulukuuta

Ruokalan kabinetissa ( harmaa rakennus, A-ovi)

Testiin ilmoittaudutaan viimeistään 1 vko ennen testiä joko puhelimitse (p. 040 759 3951) tai henkilökohtaisella käynnillä Laptuotteen ruokalassa, Kivenkatu 2-4, Lappeenranta. Lainattavan itseopiskelumateriaalin voi noutaa testaajalta Kivenkadun keittiöltä ma‑to klo 9‑14 ja pe klo 9‑13.

Osallistumismaksu 50€ maksetaan testiin tultaessa joko käteisellä, kortilla tai sovitusti laskutuksella.

Lisää tietoa hygieniaosaamisesta Ruokaviraston sivulla osoitteessa https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/