Hygieniapassi
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Kaikkien henkilöiden, jotka työskentelevät elintarvikehuoneistossa ja käsittelevät pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita, täytyy suorittaa hygieniaosaamistesti hyväksytysti saadakseen hygieniapassin.
Huom! Hygieniapassia ei enää saa soveltuvan elintarvikealan tutkinnon tai koulutuksen perusteella 1.1.2020 lähtien, kun elintarvikelaki (23/2006) muuttuu.
Laptuotteella järjestetään hygieniaosaamistestejä n. kerran kuukaudessa tai suuremmille ryhmille sovitusti
Vuoden 2020 Hygieniaosaamistestit keskiviikkoisin klo 12.30 |
||||||||||||
|
||||||||||||
Ruokalan kabinetissa ( harmaa rakennus, A-ovi) |
Testiin ilmoittaudutaan viimeistään 1 vko ennen testiä joko puhelimitse (p. 040 759 3959) tai henkilökohtaisella käynnillä Laptuotteen pesulassa, Kivenkatu 2-4, Lappeenranta. Lainattavan itseopiskelumateriaalin voi noutaa testaajalta Kivenkadun pesulasta klo 9‑14.
Osallistumismaksu 50€ maksetaan testiin tultaessa joko käteisellä, kortilla tai sovitusti laskutuksella.
Lisää tietoa hygieniaosaamisesta Ruokaviraston sivulla osoitteessa https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/