Autonkuljettaja Goodwill

Julkaistu: 22/11/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennus-alan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiön Goodwill kierrätysmyymälään määräaikaiseen työsuhteeseen


AUTONKULJETTAJAA


Etsimme henkilöä, jolla on

  • Vähintään pikku-E eli BE-ajokortti
  • Työkokemusta autonkuljettajan tehtävistä 1-3 vuotta, myös muu työkokemus huomioidaan
  • Tarkka, motivoitunut ja täsmällinen tapa tehdä työtä
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Palkkatukioikeus.

Työympäristöksi tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
  • Työyhteisön tuen.

Autonkuljettajan sijoituspaikka on Lappeenranta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteen pituus on 12 kk. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Työaika on 30h/viikossa ja työsuhteeseen sovelletaan TTES-työehtosopimusta (Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus).

Työsuhteeseen liittyy autonkuljettajan tehtävien lisäksi myös muita kiertotalouteen liittyviä työtehtäviä esim. tavaroiden kantamista, varastointiin liittyviä tehtäviä ja kierrätysmyymälän muihin työtehtäviin osallistumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Marja-Leena Jaala
(marja-leena.jaala@laptuote.fi tai 044 418 2980). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian myymäläpäällikkö Marja-Leena Jaalalle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi autonkuljettaja.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi