Autonkuljettaja Goodwill

Julkaistu: 22/11/2019 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennus-alan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiön Goodwill kierrätysmyymälään määräaikaiseen työsuhteeseen

AUTONKULJETTAJAA

Etsimme henkilöä, joilla on

  • Vähintään pikku-E eli BE-ajokortti
  • Työkokemusta autonkuljettajan tehtävistä 1-3 vuotta, myös muu työkokemus huomioidaan
  • Tarkka, motivoitunut ja täsmällinen tapa tehdä työtä
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Palkkatukioikeus.

Työympäristöksi tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn
  • Työyhteisön tuen.

Autonkuljettajan sijoituspaikka on Lappeenranta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteen pituus on 12 kk. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Työaika on 30h/viikossa ja työsuhteeseen sovelle-taan TTES-työehtosopimusta (Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työeh-tosopimus).

Työsuhteeseen liittyy autonkuljettajan tehtävien lisäksi myös muita kiertota-louteen liittyviä työtehtäviä esim. tavaroiden kantamista, varastointiin liittyviä tehtäviä ja kierrätysmyymälän muihin työtehtäviin osallistumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Irina Soiri
(irina.soiri@laptuote.fi tai 044 418 2980). Hakemukset/yhteydenotot puheli-mella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian myymäläpäällikkö Irina Soirille. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi autonkul-jettaja.

Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi