SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 20/01/2020 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennus alan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain jopa 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 25 000 aktiivipäivää.

Laptuote-säätiössä avoinna oleva palkkatukipaikka.


SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ


Etsimme henkilöä, jolla on

  • siivoustaitoa ja /valmiudet oppia alaa lisää
  • palkkatukioikeus (etusijalla 50% palkkatukioikeutetut)
  • eduksi katsotaan aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai koulutus alalle.

Työympäristöksi tarjoamme:

  • mielenkiintoisen työn
  • työyhteisön tuen ja henkilöstökyselin todennetun hyvän ja mukavan työilmapiirin.
  • työaika 30h/viikossa

Siivoustyöntekijän tehtävänä ovat Laptuote-säätiön sisäiset siivoustehtävät. Tehtävän sijoituspaikka on Kivenkatu Lappeenranta. Työ alkaa 24.02.2020. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Paikka täytetään heti sopivan henki-lön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen
(virpi.ulmanen@laptuote.fi tai 050 574 9867). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian, viimeistään maa-nantaina 17.02.2020 klo 14:00 mennessä Virpi Ulmaselle. Mahdollisiin sähkö-postihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi siivoustyöntekijä.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi