TYÖVALMENTAJA Media- ja pelipajalle

Julkaistu: 30/06/2020 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat Avoimet paikat valikko

Laptuote-säätiö sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille ja muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä yli 25 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TYÖVALMENTAJAA MEDIA– JA PELIPAJALLE

Kouluttajan/työvalmentajan tehtävänä on toimia media- ja pelipajan vastaavana valmentajana ja toiminnan kehittäjänä. Työtehtävät pitävät sisällään kehittämistehtävien lisäksi media- ja pelipajan ja säätiön muiden asiakasryhmien koulutus- ja työvalmennustehtäviä tietotekniikan osalta.

Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Valmentavaa ja innostavaa työotetta
 • Kykyä arvioida asiakkaiden työ- ja toimintakykyä
 • Itsenäistä ja aktiivista kehittämisotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Määrätietoista työskentelyotetta
 • Markkinointihenkisyyttä
 • Pedagogista pätevyyttä tai halukkuutta pedagogisen pätevyyden hankkimiseen

Teknistä osaamista joistakin seuraavista sisällöistä:

 • Peliteknologia (esim. Blender, Godot)
 • Mediatekniikka (Adobe CC, MS Office)
 • Sosiaalisen median hyödyntäminen (FB, Instagram)
 • Internet (WordPress)

Työympäristöksi tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen työn
 • Työyhteisön tuen ja hyvän ja mukavan työilmapiirin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kk koeaikaa. Työsuhteeseen noudatetaan AVAINTES-työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työn sijoituspaikka on Laptuote-säätiön päätoimipisteessä osoitteessa Kivenkatu 2-4 Lappeenranta. Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen, Puh. 050 574 9867.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää mahdollisimman pian viimeistään torstaina 17.7.2020 klo 12:00 mennessä sähköpostilla virpi.ulmanen@laptuote.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa Työvalmentaja media- ja pelipajalle.