PESULATYÖNTEKIJÄÄ / PESIJÄÄ

Julkaistu: 31/05/2021 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön määräaikaiseen palkkatukityösuhteeseen


PESULATYÖNTEKIJÄÄ / PESIJÄÄ


Etsimme henkilöitä, joilla on:

  • Tekstiilien tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta pesula-alalta erityisesti likapyykin eri käsittelyvaiheista (mm. punnitus, kirjaus, lajittelu, pesuaineiden annostelu, koneiden täyttö & tyhjennys). Myös muu työkokemus huomioidaan.
  • Motivoitunut, tarmokas ja täsmällinen tapa tehdä työtä.
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • 50% palkkatukioikeus.

Työympäristöksi tarjoamme mielenkiintoisen työn ja työyhteisön tuen työtehtävässä. Tehtävän sijoituspaikka on Lappeenranta (Kivenkatu 2-4, 53600 Lappeenranta). Työ alkaa 05.07.2021. Työaika on 30 h viikossa. Palkkausperuste on TTES:in mukainen tuntipalkka. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa pesulan  vastaava valmentaja Mira Hokkanen (mira.hokkanen@laptuote.fi tai  040 759 3959). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Mira Hokkaselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Pesulatyöntekijä