Huonekalujen korjaus ja pintakäsittely Parikkala, 1 paikka

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön palkkatuella PARASTA-hankkeeseen puupajalle huokelaujen korjaus ja pintakäsittelyn työntekijää Parikkalaan.


Puupaja: huonekalujen korjaus ja pintakäsittely Parikkala, 1 paikka


Työtehtäviin kuuluu huonekalujen korjaus ja pintakäsittely tehtävät.

Tehtäviin soveltuu henkilö, jolla on kokemusta huonekalujen korjauksesta ja pintakäsittelystä. Lisäksi työhön kuuluu soveltuvat työtehtävät palvelujapajalla (muutot, siivoukset, kuljetukset) ja SER-keräyspisteellä. Työntekijä perehdytetään tehtävään.

Viikkotyöaika 24,5 tuntia viikossa, tiistaista perjantaihin. Työaika sijoittuu 9-16 välille.


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Lötjönen (metti.lotjonen@laptuote.fi tai  040 668 5684) tai Pentti Pirinen (pentti.pirinen@laptuote.fi tai 040 176 6232). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Matti Lötjöselle tai Pentti Piriselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Puupaja: huonekalujen korjaus ja pintakäsittely.