KAMU-HANKKEEN PALKKATUKIPAIKAT tekstiili- ja kierrätys/fillaripaja, media- ja pelipaja, puutyöpaja, keittiöpaja, pesula/tekstiilinhuoltopaja

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön palkkatuella KAMU-hankkeeseen. Paikkoja avoinna tekstiili- ja kierrätys/fillaripaja, media- ja pelipaja, puutyöpaja, keittiöpaja, pesula/tekstiilinhuoltopaja.


KAMU-hankkeen palkkatukipaikat: tekstiili- ja kierrätys/fillaripaja, media- ja pelipaja, puutyöpaja, keittiöpaja, pesula/tekstiilinhuoltopaja


Etsimme henkilöitä, joilla on kiinnostusta ja valmiuksia tulla oppimaan uutta palkkatukioikeus osatyökykyisyyden perusteella.

Työympäristöksi tarjoamme: mielenkiintoisia työtehtäviä, työyhteisön tuen ja henkilöstökyselyin todennetun hyvän ja mukavan työilmapiirin.

Työaika 25h/viikossa. Tehtävien sijoutuspaikka on pääsääntöisesti Kivenkatu Lappeenranta, mutta kierrätyspajapaikkoja on myös Sammonlahdessa ja Joutsenossa.


Työkokemus: Ei lainkaan – 1v.
Työhön otettavien lukumäärä: 7-10
Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa Riitta Romo (riitta.romo@laptuote.fi tai  040 726 9205). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Riitta Romolle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Kamu-hanke palkkatukipaikka.