Mediapaja: ATK taitoinen osaaja Parikkalaan, 1 paikka

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön palkkatuella PARASTA-hankkeeseen Parikkalan mediapajalle ATK tietojenkäsittelyyn kykenevää työntekijää.


Mediapaja: ATK taitoinen osaaja Parikkala


Haemme ATK taitoista osaajaa mediapajalle Parikkalaan

Odotamme henkilöltä ATK-alan peruskoulutusta tai muuten hankittua osaamsita tietokoneiden korjaamisesta tai kuvan ja videon käsittelystä.

Työtehtäviin kuuluu Office työkalujen käyttö, valokuvien ja videoiden muokkaus eri ohjelmistoilla, asiakkaiden ohjaus ja opastusta tietotekniikan käytössä, ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien asennusta ja pienimuotoista tietokoneiden korjausta.

Perehdytämme henkilön tarpeen mukaa.

Osa-aikatyö
Viikkotyöaika 24,5 tuntia viikossa, tiistaista perjantaihin. Työaika sijoittuu 9-16 välille.
Ajokortti suotava, mutta ei pakollinen


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Lötjönen (matti.lotjonen@laptuote.fi tai  040 668 5684). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Matti Lötjöselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Mediapaja: ATK osaaja.