PESULATYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on yleishyödyllinen työpajatoimija ja yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 700 asiakkuutta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen pääsemiseen tähtäävää valmennuspäivää. Toimimme asiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.

Etsimme Laptuote-säätiöön määräaikaiseen työsuhteeseen


Pesulatyöntekijä


Etsimme henkilöitä, joilla on

  • Mahdollisuus palkkatukeen (30% – 50%).
  • Motivoitunut, tarmokas ja täsmällinen tapa tehdä työtä.
  • Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työympäristöksi tarjoamme mielenkiintoisen työn ja työyhteisön tuen työ-tehtävässä. Tehtävän sijoituspaikka on Lappeenranta. Työ alkaa mahdolli-simman pian maalis-huhtikuun aikana. Työn kesto 12 kk. Työaika 6 h/päivä (ma-to klo 8:00-14:30 ja pe klo 7:30-14.00, sis. ruokatauon ½ h.) Paikka täyte-tään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kk koeai-kaa.


Lisätietoja tehtävästä antaa pesulan vastaava työvalmentaja Taru Lehtinen (taru.lehtinen@laptuote.fi) tai 040 759 3959. Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Taru Lehtiselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Pesulatyöntekijä.

Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi.


Yhteiskunnallisen yrityksen logo