PESULATYÖNTEKIJÄ / PESIJÄ

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön peuslaan palkkatuella pesulatyöntekijää / pesijää


Pesulatyöntekijä / pesijä


Etsimme henkilöitä, joilla on tekstiilien tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta pesula-alalta, erityisesti likapyykin eri käsittelyvaiheista (mm. punnitus, kirjaus, lajittelu, pesuaineiden annostelu, koneiden täyttö & tyhjennys). Myös muu kokemus huomioidaan. Motivoitunut, tarmokas ja täsmällinen tapa tehdä työtä. Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.


Työympäristöksi tarjoamme:
Mielenkiintoisen työn ja työyhteisön tuen työtehtävissä.
Tehtävän sijoituspaikka on Lappeenranta.
Työ alkaa heti.
Työaika on 30h/viikossa.
Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa.
paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Koivisto (mira.koivisto@laptuote.fi tai  040 759 3959). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Mira Koivistolle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Pesulatyöntekijä.