AUTONKULJETTAJA / MUUTTOTYÖNTEKIJÄ PARIKKALA

Julkaistu: 17/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön palkkatuella PARASTA-hankkeeseen autonkuljettaja/muuttotyöntekijä Parikkalaan.


Autonkuljettaja/muuttotyöntekijä Parikkala


Työtehtäviin kuuluu palvelupajalla autonkuljettajan/muuttotyöntekijän tehtävät.

Tehtäviin soveltuu henkilö, jolta löytyy asiakaspalvelutaitoa, ajokortti ja paikallistuntemusta. Lisäksi työhön voi sisältyä muita soveltuvia tehtäviä puupajalla sekä SER-kierrätyspisteellä. Työntekijä perehdytetään tehtävään.

-Viikkotyöaika 24,5 tuntia, tiistaista perjantaihin. Työaika sijoittuu 9-16 välille.


Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Lötjönen (matti.lotjonen@laptuote.fi tai  040 668 5684). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian Matti Lötjöselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Autonkuljettaja/muuttotyöntekijä Parikkala.