SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 16/02/2022 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön peuslaan palkkatuella siivoustyöntekijää


Siivoustyöntekijä


Etsimme henkilöä, jolla on

-siivoustaitoa tai valmiudet oppia alaa lisää

-palkkatukioikeus.


Työympäristöksi tarjoamme:

-mielenkiintoisen työn

-työyhteisön tuen ja henkilöstökyselyin todennetun hyvän ja mukavan työilmapiirin

-työehtosopimuksen mukainen (TTES) täysi työaika tai neuvoteltavissa.


Siivoustyöntekijän tehtävänä ovat Laptuote-säätiön sisäiset siivoustehtävät. Tehtävän sijoituspaikka on Kivenkatu Lappeenranta. Työ alkaa maaliskuun aikana, ja rekrytointiprosessi aloitetaan heti, joten laita hakemuksesi pian tulemaan. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen (virpi.ulmanen@laptuote.fi) tai 050 574 9867). 

Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää viimeistään 14.03.2021 mennessä Virpi Ulmaselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi siivoustyöntekijä.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi