SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ

Julkaistu: 18/04/2023 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on yleishyödyllinen työpajatoimija ja yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 700 asiakkuutta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen pääsemiseen tähtäävää valmennuspäivää. Toimimme asiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.

Etsimme Laptuote-säätiöön peuslaan palkkatuella siivoustyöntekijää


Siivoustyöntekijä


Etsimme henkilöä, jolla on

-siivoustaitoa tai valmiudet oppia alaa lisää
-valmius sijaistaa satunnaisesti keittiötehtävissä
-koordinointikykyä
-mahdollisuus palkkatukeen


Työympäristöksi tarjoamme:

-monipuolisen ja mielenkiintoisen työn
-työyhteisön tuen ja henkilöstökyselyin todennetun hyvän ja mukavan työilmapiirin


Siivoustyöntekijän tehtävänä ovat Laptuote-säätiön sisäiset siivoustehtävät ja satunnaisesti keittiötehtävissä sijaistaminen. Tehtävän sijoituspaikka on Kivenkatu Lappeenranta. Työ alkaa kesäkuun aikana. Työaika on n. 35 h/vko tai sopimuksen mukaan, klo 8–16 välillä. Työsuhteeseen sovelletaan 3 kk koeaikaa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen (virpi.ulmanen@laptuote.fi) tai 050 574 9867). Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai s-postilla tulee jättää mahdollisimman pian viimeistään 31.05.2023 mennessä Virpi Ulmaselle. Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi siivoustyöntekijä.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi