SIIVOOJA / SIIVOUSTYÖN OHJAAJA

Julkaistu: 10/05/2024 Julkaisija: Kategoria: Avoimet paikat

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

TyöllistääLAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva yleishyödyllinen työpajatoimija. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Palveluja tuottaa yli 30 valmennusalan ammattilaista. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 600 asiakasta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen tähtäävää valmennuspäivää.  Toimimme asiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.

Etsimme Laptuote-säätiön päätoimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen


Siivoojaa / Siivoustyön ohjaajaa


jolla on:

  • Motivoitunut, joustava ja täsmällinen työtapa
  • Kyky tulla toimeen ihmisten kanssa suomen kielellä
  • Kokemusta siivouksen tai keittiöalan tehtävistä 1–3 v, myös muu kokemus huomioidaan
  • Mahdollisuus palkkatukeen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja työyhteisön tuen. Työn sijoituspaikka on Lappeenranta. Työ alkaa 06/2024. Työn kesto 10–24 kk riippuen palkkatuen perusteesta. Työaika 35 h/vko, 7 h/pv. Työsuhteeseen sovelletaan TTES-työehtosopimusta ja koeaikaa, joka on ½ työsuhteen pituudesta (max 6 kk). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Siivoustehtävien lisäksi tehtävään liittyy myös keittiövastaavan sijaistaminen esim. loma-aikoina sekä keittiötyöskentelyyn liittyviä viikoittaisia tehtäviä mm. kassatyöskentely.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen (virpi.ulmanen@laptuote.fi) tai 050 574 9867. Hakemukset/yhteydenotot puhelimella tai sähköpostilla tulee jättää mahdollisimman pian Virpi Ulmaselle.

Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi SIIVOOJA / SIIVOUSTYÖN OHJAAJA.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi