Goodwill Lappeenranta

Mikä on Goodwill®?

Goodwill on kierrätysmyymäläketju, joka auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätystoiminnan kautta, paikallisesti.

Myymälöidemme laajoista valikoimista löydät yksilöllisiä tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.

Mitä voin lahjoittaa?

Otamme vastaan hyväkuntoista, ehjää ja siistiä tavaraa. Kuten vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.

Mistä meidät löytää?

Goodwill Hamina, Goodwill Jumalniemi, Goodwill Kotka, Goodwill Karhula, Goodwill Kemi, Goodwill Kouvola, Goodwill Lappeenranta, Goodwill Parikkala ja Goodwill Porvoo

Väriale ja €uron päivä

Goodwill-myymälöissä tuotteiden hinnoittelussa käytetään eri värejä. Joka viikko yksi väreistä on niin kutsuttu alennusväri ja kaikki tällä värillä hinnoitellut tuotteet myydään 50 prosentin alennuksella. Viikon alennusvärin saat selville myymälöissä olevista myymäläopasteista. Viikon alennusvärillä pyritään takaamaan myynnissä oleville tuotteille pidempi elinkaari ja toisaalta säännöllinen vaihtuvuus. Alennusväri vaihtuu viikoittain.

Loppuviikosta Goodwill-myymälöissä vietetään €uron päivää. €uron päivä tarkoittaa sitä, että kaikki loput kuluvan viikon alennusvärituotteet myydään kyseisenä päivänä eurolla. €uron päivää vietetään Goodwill-myymälöissä yleensä perjantaisin tai lauantaisin. Seuraa paikallista Goodwilliasi Facebookissa, niin saat ajantasaista tietoa €uron päivän ajankohdasta. Lappeenrannan Goodwill myymälässä €uron päivä on perjantai.

Mistä Goodwill on lähtöisin?

Goodwill on perustettu vuonna 1902 Bostonissa, Massachusettsissa Yhdysvalloissa. Tämänhetkinen päämaja löytyy Marylandista, Yhdysvalloista.

Goodwill on kansainvälinen konsepti, joka perustuu paikallisen kiertotalouden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Suomeen Goodwill-toiminta saapui 2014.

Goodwill verkossa

Löydät meidät osoitteesta goodwill.fi jossa toimii myös verkkokauppa. Myymälöillämme on omat sivut Facebookissa ja Instagramissa.

Käyntiosoiteet ja aukioloajat

Goodwill Lappeenranta

Kivenkatu 2
53600 Lappeenranta
ma, ti, pe 9-17
ke, to 9-18

puh 044 418 2988

Goodwill Sammontori

Sammontori
53850 Lappeenranta
SULJETTU TOISTAISEKSI


puh 044 418 2960

Goodwill Parikkala

Kiipolantie 2
59100 Parikkala
ma – pe 10-17
puh 040 022 5090

Goodwill Joutseno

Keskuskatu 7
54100 Joutseno
ma – pe 9-17
puh 044 252 9614


Sivun alkuun ↑