Kehittäminen


Laptuote-säätiöllä kehitämme aktiivisesti omaa toimintaamme ja toimintaympäristöämme hankkeiden avulla. Meille on tärkeää kehittää ihmisoikeuksia ja työllisyyttä edistäviä tukimuotoja ja palveluita huomioiden myös sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksia. Haluamme olla edistämässä yhdenvertaista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, joka tarjoaa työllistymismahdollisuuksia ja työllisyyden polkuja kaikenlaisille ihmisille heidän taustojaan ja yksilöllisiä tarpeitaan huomioiden.

Kehittäminen on mielestämme tiimipeliä, ja verkoston sekä asiakkaiden kanssa vuoropuheluun perustuva yhteiskehittäminen on tärkeä sisältö uusien palveluiden kehittämistyössä. Tunnemme rahoituskanavia monipuolisesti ja meillä on pitkää kokemusta hankemuotoisesta toiminnasta. Rakennamme mielellämme myös ylimaakunnallista yhteistyötä eri toimijatahojen kanssa.

Kehittämisen yhteistyökumppanina tarjoamme:

  • asiantuntevaa osaamista työllisyyden ja sen esteiden tunnistamisessa
  • tuomme ihmiset yhteen ja luomme verkostoja
  • kehitämme osaamista rinnalla kulkien ja etsimme yhdessä ratkaisuja
  • olemme innostuneina mukana luomassa uusia palvelupolkuja ja toimintamuotoja
  • Nojaamme yhteiskehittämiseen ja asiantuntijuuden avoimeen jakamiseen

Ota rohkeasti meihin yhteyttä kehittämisasioiden ja uusien ideoiden toteuttamiseksi. Tutustuthan myös meneillä oleviin kehittämishankkeisiimme. Mahdollistetaan uutta yhdessä!

Kehittämiseen liittyen ole yhteydessä kehittämiskoordinaattoriimme: Milja Littow, milja.littow(at)laptuote.fi, +358 40 480 8009

Sivun alkuun ↑