YRITYSKOORDINAATTORI

Julkaistu: 18/08/2021 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr hakee Laptuote-säätiön päätoimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen


YRITYSKOORDINAATTORIA


Työtehtävä on ehdollinen Parastamo-hankkeen rahoituksen hyväksymispäätöksestä.

Laptuote-säätiö hakee yrityskoordinaattoria syyskuussa käynnistyvään kehittämis-hankkeeseen, missä tavoitteena on etsiä uusia keinoja koronasta elpymiseen paikallisille yrittäjille. Etsimällämme henkilöllä on jo mahdollisesti valmiina yritysverkosto ja kokemusta/osaamista yrittämisestä. Hankkeen alueina ovat myös alueen seutukunnat Lappeenranta, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari. Omaat itsenäisen työotteen, mutta kykenet myös tiimityöskentelyyn muiden koordinaattorien ja asiantuntijoiden kanssa, sillä kokonaisuutena hanke on ylimaakunnallinen. Haemme persoonaa, jolta löytyy rohkeutta ja sinnikkyyttä sekä ripaus luovaa hulluutta.

Yrityskoordinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen sisällön toteuttaminen hankesuunnitelman mukaisesti, yrityskoordinointi eli yhteistyö suoraan yrityksiin. Lisäksi hanketyöntekijän tehtäviin kuuluvat hankkeen kulujen/budjetin seuranta ja hankekoordinaattorille rahoituksen selventäminen.

Työntekijä myös hoitaa hankkeen tiedotusta ja hankearviointia yhdessä hankekoordinaattorin kanssa. Lisäksi yrityskoordinaattori vastaa hankkeen raportoinnin valmistelusta ja on tiiviisti mukana hankeyhteistyössä. Työ alkaa syyskuun alussa, heti sopivan hakijan löydyttyä.

HANKKEEN KESKEISET SISÄLLÖT: Aluekehitys, yritysvalmennus ja -koulutus, sisällön tuotanto.

Tehtävässä suositeltavaa osaamista on myös ESR-hankkeiden ja paikallisen yrityselämän tuntemus. Tehtävässä vaaditaan vähintään AMK-tasoista tutkintoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja osaamista myös etäkoulutusjärjestelmien käytöstä (esim. TEAMS). Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta koulutusten to-teuttamiseen yrityksille. Sinulla on myös hyvä olla ajokortti ja auto käytössäsi.

Työsuhde on osa-aikainen 70 % kokonaistyöajasta 31.12.2021 saakka, tai hankkeen toteutuksen ajan. Työsuhteessa noudatetaan AVAINTES-työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian rahoituspäätöksen varmistuttua. Työn sijoituspaikka on Laptuote-säätiön toimipisteessä Lappeenrannassa, mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa kehittämiskoordinaattori Milja Littow, Puh. +358 40 480 8009.

Hakemus tulee jättää mahdollisimman pian viimeistään sunnuntaina 05.09.2021 mennessä sähköpostilla milja.littow@laptuote.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa YRITYSKOORDINAATTORI.