MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJAA

Julkaistu: 15/12/2021 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää

LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille.  Palveluja tuottaa noin 30 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu asiakkaina vuosittain noin 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain asiakkaillemme yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön mediapajan työvalmentajaa Parikkalan yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 80 % työajalla


MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJAA PARIKKALAAN:


TehtäväkuvaTyövalmentajan tehtävänä on toimia mediapajan työvalmentajana ja toiminnan kehittäjänä. Työtehtävät pitävät sisällään kehittämistehtävien lisäksi mediapajan ja säätiön muiden asiakasryhmien koulutus- ja työvalmennustehtäviä tietotekniikan osalta. Lisäksi tehtävä sisältää hanketyötä Parikkalan seudun Leader-hankkeessa ja työllisyyspoliittisessa hankkeessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Markkinointihenkisyyttä
 • Valmentavaa ja innostavaa työotetta
 • Itsenäistä ja aktiivista kehittämisotetta
 • Kykyä arvioida asiakkaiden työ- ja toimintakykyä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Määrätietoista työskentelyotetta

Teknistä osaamista joistakin seuraavista sisällöistä:

 • Mediatekniikka
 • Työnhaun menetelmät ja tuntemus työvoimahallinnon palveluista
 • Sosiaalisen median hyödyntäminen
 • Laitteistotekniikka
 • Työasemaohjelmistojen hallinta

HUOM: Rekrytointi aloitetaan välittömästi, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan. Paikka HUOM: Rekrytointi aloitetaan välittömästi, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa viimeistään 2022 vuoden alusta.


Työsuhde on määräaikainen ja 80 % kokonaistyöajasta. Työsuhde tehdään vuoden 2022 loppuun asti, jatko mahdollista. Työsuhteeseen sisältyy koeaika 4 kk. Sovellettava työehtosopimus AVAINTES. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämiskoordinaattori Milja Littow arkisin klo. 9–15 (poissulkien 23.12.), Puh. 040 480 8009 / milja.littow@laptuote.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää mahdollisimman pian viimeistään perjantaina 28.12.2020 klo 12.00 mennessä sähköpostilla

milja.littow@laptuote.fi  Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJA.


Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi