MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJAA PARIKKALAAN

Julkaistu: 28/01/2022 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva työhönvalmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia työhönvalmennus- ja työtoiminnan palveluja sekä tarjoaa työllistymismahdollisuuksia mm. nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä muille työllistymisessä tai koulutukseen hakeutumisessa tukea tarvitseville henkilöille. Palveluja tuottaa noin 35 valmennusalan ammattilaista. Toimintaan osallistuu vuosittain yli 500 henkilöä. Toimintamme tuottaa vuosittain yhteensä noin 30 000 aktiivipäivää.

Etsimme Laptuote-säätiöön mediapajan työvalmentajaa Parikkalan yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 80 % työajalla.


MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJAA PARIKKALAAN:


Työvalmentajan tehtävänä on toimia mediapajan työvalmentajana ja toiminnan kehittäjänä. Työtehtävät pitävät sisällään kehittämistehtävien lisäksi mediapajan ja säätiön muiden asiakasryhmien koulutus- ja työvalmennustehtäviä tietotekniikan osalta. Lisäksi tehtävä sisältää hanketyötä Parikkalan seudun Leader-hankkeessa ja työllisyyspoliittisessa hankkeessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Markkinointihenkisyyttä
  • Valmentavaa ja innostavaa työotetta
  • Itsenäistä ja aktiivista kehittämisotetta
  • Kykyä arvioida asiakkaiden työ- ja toimintakykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Määrätietoista työskentelyotetta

Teknistä osaamista joistakin seuraavista sisällöistä:

  • Työnhaun menetelmät ja tuntemus työvoimahallinnon palveluista
  • Sosiaalisen median hyödyntäminen
  • Laitteistotekniikka
  • Työasemaohjelmistojen hallinta

HUOM: Rekrytointi aloitetaan välittömästi, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa viimeistään 1.3.2022.


Työsuhde on määräaikainen ja 80 % kokonaistyöajasta. Työsuhde tehdään vuoden 2022 loppuun asti, jatko mahdollista. Työsuhteeseen sisältyy koeaika 4 kk. Sovellettava työehtosopimus AVAINTES. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Virpi Ulmanen arkisin klo. 8–16, Puh.050-574 9867.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää mahdollisimman pian viimeistään perjantaina 21.2.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostilla virpi.ulmanen@laptuote.fi Sähköpostin otsikoksi tulee laittaa MEDIAPAJAN TYÖVALMENTAJA