VAMMAISTEN HENKILÖIDEN TOIMINTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Julkaistu: 21/03/2022 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää

LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva yleishyödyllinen työpajatoimija. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinninrakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen,kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Palveluja tuottaa yli 30 valmennusalan ammattilaista Vuosittain toimintamme piirissä on noin 600 asiakasta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen tähtäävää valmennuspäivää. Toimimmeasiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.

Haemme Laptuote-säätiön päätoimipisteeseen Lappeenrantaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VAMMAISTEN HENKILÖIDEN TOIMINTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Tehtävään liittyy toimintayksikön vastuuhenkilönä toimiminen sekä asiakastyö vastuualueena ryhmän ohjaus, jossa tehdään mm. kokoonpanotöitä sekä muita pakkaamiseen liittyviä työtehtäviä sekä tekstiilitöitä.

Tehtävään kuuluu vammaisten henkilöiden päivätoiminnan ja työtoiminnan vastuuhenkilönä toimiminen laaja-alaisesti. Työtoiminnan asiakastyö sisältää ryhmällesoveltuvien työtoimintatehtävien suunnittelu ja ideointi sekä kehitysvammaisten työtoiminnan asiakkaiden yksilövalmennus ja yhteydenpito lähiverkostoon.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

 • Vähintään sosiaali- ja/tai terveydenhuollon AMK-tason tutkinto(sairaanhoitaja AMK tai sosionomi AMK)
 • Riittävää johtamistaitoa (koulutus tai 1-2 vuoden työkokemus)
 • Vähintään 3 vuoden työkokemus sosiaalihuollon tehtävissä
 • Pitkäjänteisyyttä työtehtävissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Työkokemusta kehitysvamma- ja/tai valmennustyöstä
 • Erilaisia tekemisen taitoja, kädentaitoja ja ideointikykyä
 • Yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä kykyä tiimityöskentelyyn
 • Edellytämme tartuntatautilain 48 a §:n mukaista covid-19-rokotussuojaa.

Vähintään 2 rokotusta ja tehosteannos sitä mukaan, kuinka rokotusten antovälisuositukset huomioiden on mahdollista. Sekä sosiaali- jaterveydenhuollon henkilöstön influenssarokotukset.

Tarjoamme:

 • Itsenäisen työn ja motivoituneen henkilöstön tuen
 • Hyvän työyhteisön (työhyvinvointikysely joulukuussa 2021)
 • Päivätyön (pääsääntöisesti klo: 8.00 – 16.00 välillä)
 • Säätiön johtoryhmän jäsenyyden

Työ alkaa 01.08.2022 ja viikoittainen työaika AVAINTES:n mukainen yleistyöaika. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn sijoituspaikka on Kivenkatu 2-4 Lappeenranta. Tehtävään liittyy 6 kk koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antavat vammaisten henkilöiden työtoimintayksikön päällikkö Anna-Kaarina Gardemeister (Puh. 040 759 3952) aikavälillä 4.4. – 8.4.2022 ja toimitusjohtaja Virpi Ulmanen (Puh. 050 574 9867) aikavälillä 11.4 -14.4.2022. Haastatteluista ilmoitetaan siihen pyydettäville henkilöille erikseen. Työhakemukset tulee jättää toimitusjohtaja Virpi Ulmaselle sähköpostilla (virpi.ulmanen@laptuote.fi) viimeistään perjantaihin 22.4.2022 klo 12.00 mennessä.