VIESTINTÄAVUSTAJAA / SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Julkaistu: 05/01/2023 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

TyöllistääLAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on yleishyödyllinen työpajatoimija ja yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 700 asiakkuutta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen pääsemiseen tähtäävää valmennuspäivää. Toimimme asiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.

Etsimme Laptuote-säätiöön Lappeenrantaan STEA:n Paikka auki -avustusohjelman tukemaan työsuhteeseen


VIESTINTÄAVUSTAJAA / SISÄLLÖNTUOTTAJAA


Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Ohjelman kautta tarjottavat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille (ilman ikärajausta) sekä työelämän ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille.


Nuorten palkkaamista koskevat kriteerit:

  • Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias.
  • Palkattava nuori ei saa olla hakuhetkellä työsuhteessa (ei edes osa-aikaisessa).
  • Nuori saa kuitenkin olla esim. kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa.
  • Palkattava nuori ei voi olla päätoiminen opiskelija.
  • Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Osatyökykyisen palkkaamista koskevat kriteerit:

  • Osatyökykyisyyden lisäksi ei vaadita muita kriteerejä.
  • Osatyökykyistä eivät koske ikä- eikä työllisyys-/opiskelutilannerajaukset.
  • Osatyökykyisyyden todistamiseksi ei vaadita diagnoosia tai lausuntoa.

Ohjelman painotus on vaikeasti työllistyvissä henkilöissä ja ohjelmaan voidaan palkata henkilöitä, jotka eivät ole työllistyneet aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta. Laptuote-säätiön viestintä-avustajana / sisällöntuottajana tehtäviisi kuuluvat mm. sosiaalisen median sisällöntuotanto, viestintä, raportointi ja uutiskirjeiden kokoaminen sidosryhmille. Työssäsi pääset tutustumaan myös erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja tähän liittyvään viestintään. Emme odota sinun olevan alan ammattilainen, tärkeimmät ominaisuutesi ovat innostuminen uusista asioista, rohkeus tarttua asioihin ja ryhtyä ennakkoluulottomasti toimeen sekä halu kehittyä viestinnän moniosaajaksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Tukenasi on Laptuote-säätiön moniammatillinen työyhteisö, lähimmät työkaverit Laptuote-säätiön media- ja pelipajalla sekä sinulle nimettävä oma mentori. Valinnassa painotamme mahdollisuuksiasi hyötyä tästä työkokemuksesta työelämässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa työskentelyn aikana voit täydentää omaa osaamistasi tai koulutustasi sekä kehittää omaa ja työyhteisösi työtä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


www-osoitewww.laptuote.fi / www.paikka-auki.fi
Työpaikan osoiteKivenkatu 2–4, 53600 LAPPEENRANTA
Työ alkaaMahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
Työn kesto6-12 kk
Työaikakokoaikatyö 38,25 h/vko. Työ voi olla myös osa-aikainen työtehtävä. Voimavarojen karttuessa työaikaa voidaan lisätä.
PalkkausAVAINTES
Haku päättyyPerjantaina 16.06.2023 klo 12:00
YhteystiedotEsa Karhu, Puh. 040 480 8009, esa.karhu@laptuote.fi
Jätä hakemusTyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään nopeasti jättämällä hakemuksesi ansioluetteloineen kehittämispäällikkö Esa Karhulle (esa.karhu@laptuote.fi).  

Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi