TOIMISTOSIHTEERIÄ

Julkaistu: 29/03/2023 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


Laptuote-säätiö sr on sosiaalialalla toimiva yleishyödyllinen työpajatoimija ja yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten
ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme
palveluja sekä julkiselle että yksityiselle sektorille Etelä-Karjalan talousalueella. Palveluja
tuottaa noin 38 valmennusalan ammattilaista. Toimintaamme osallistuu vuosittain noin 700
asiakasta.


Etsimme Laptuote-säätiöön kaupallisen taloushallinnon koulutuksen (merkonomi/tradenomi) omaavaa


Toimistosihteeriä


Toimistosihteerin pääasialliset tehtävät ovat mm.:

  • talous-, palkka-, henkilöstö- ja muita hallinnollisia tehtäviä
  • myyntilaskutus, osto- ja myyntireskontranhoito
  • muissa taloushallinon tehtävissä sijaistaminen

Edellytämme valittavalta henkilöltä vähintään 2 vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä erityisesti palkanlaskennasta ja laskutuksesta.


Laptuote-säätiö sr hoitaa koko taloushallinnon itse. Tehtävässä toimitaan työparina toisen toimistosihteerin kanssa Laptuote-säätiön hallintotiimissä. Toimistosihteerin tehtävät määritellään tarkemmin toimen tehtäväkuvauksessa. Eduksi katsotaan erityisesti Procountor-taloushallinto-ohjelmiston tuntemus ja käyttökokemus sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien tuntemus (mm. MS Office). Erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito ovat välttämättömiä työssä onnistumiseksi.

Etsimällämme henkilöllä on itsenäistä, oma-aloitteista sekä aktiivista työotetta, joustavuutta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, halua oppia uutta, hyvää asiakaspalveluasennetta ja palveluhenkisyyttä, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työympäristöksi tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, työyhteisön tuen, liukuvan työajan sekä hyvän ja mukavan työilmapiirin. Tehtävän sijoituspaikka on Kivenkatu 2–4 Lappeenranta. Työ alkaa kesäkuussa sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sisältyy 6 kk koeaika. Työaika on toimistotyöaika (36 h 15 min viikossa) ja päivittäinen työaika sijoittuu klo 8–16 välille liukumasäännösten rajoissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Jouni Salopelto (jouni.salopelto@laptuote.fi / 040 759 3947). Hakemukset palkkatoiveineen tulee jättää sähköpostilla 16.6.2023 klo 12:00 mennessä toimitusjohtaja Virpi Ulmaselle (virpi.ulmanen@laptuote.fi) Mahdollisiin sähköpostihakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Toimistosihteeri.

Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi.Yhteiskunnallisen yrityksen logo