Pesula / ohjaaja

Julkaistu: 11/05/2023 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on sosiaalialalla toimiva yleishyödyllinen työpajatoimija ja yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja sekä julkiselle että yksityiselle sektorille Etelä-Karjalan talousalueella. Palveluja tuottaa noin 38 valmennusalan ammattilaista. Toimintaamme osallistuu vuosittain noin 700 asiakasta.

Etsimme Laptuote-säätiöön peuslaan palkkatuella pesulatyöntekijää / pesijää


OHJAAJA


Ohjaajan pääasialliset tehtävät ovat mm.:

  • valmennustehtävät ja valmennusasiakkaiden kirjaaminen
  • pesulatuotantoon liittyvät tehtävät

Etsimällämme henkilöllä on itsenäinen, oma-aloitteinen, aktiivinen, joustava ja palveluhenkinen työote. Kokemus ohjaustyöstä katsotaan eduksi. Kokemus pesula-alalta ei ole välttämätöntä.


Työympäristöksi tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, työyhteisön tuen, liukuvan työajan sekä hyvän ja mukavan työilmapiirin. Tehtävän sijoituspaikka on Kivenkatu 2–4 Lappeenranta. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, joten jos olet kiinnostunut laita hakemus heti. Työsuhde on määräaikainen ja voimassa heinäkuun 2023 loppuun, mutta tehtävän jatkuminen pidemmällekin voi olla mahdollista. Tehtävään sisältyy 1 kk koeaika. Työ on päivätyö, työaika on 7 h / päivä. Tehtävän palkkaus TTES:in mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa pesulan vastaava valmentaja Taru Lehtinen (taru.lehtinen@laptuote.fi / 040 759 3959). Hakemukset tulee jättää mahdollisimman pian sähköpostilla Taru Lehtiselle (taru.lehtinen@laptuote.fi), sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksiin tulee laittaa otsikoksi Pesulan ohjaaja.

Lisätietoja toiminnastamme: www.laptuote.fi.


Yhteiskunnallisen yrityksen logo