VAMMAISTEN HENKILÖIDEN TOIMINTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Julkaistu: 08/08/2023 Julkaisija: Kategoria: Yleinen

Kuntouttaa

Kouluttaa

Valmentaa

Työllistää


LAPTUOTE-SÄÄTIÖ sr on Etelä-Karjalassa yhteiskunnallisena yrityksenä toimiva yleishyödyllinen työpajatoimija. Toimintamme tähtää kestävän hyvinvoinnin rakentamiseen ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen valmennuksen, kuntoutuksen ja koulutuksen keinoin. Tuotamme palveluja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Palveluja tuottaa yli 30 valmennusalan ammattilaista.
Vuosittain toimintamme piirissä on noin 600 asiakasta, joille tuotamme noin 30 000 työllistymiseen ja koulutukseen tähtäävää valmennuspäivää. Toimimme asiakkaidemme hyväksi koko Etelä-Karjalan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Parikkalassa.


Haemme Laptuote-säätiön päätoimipisteeseen Lappeenrantaan toistaiseksi voimassa olevaan
työsuhteeseen

VAMMAISTEN HENKILÖIDEN TOIMINTAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ


Tehtävään liittyy toimintayksikön vastuuhenkilönä toimiminen sekä asiakastyö vastuualueena ryhmän ohjaus, jossa tehdään mm. kokoonpanotöitä sekä muita pakkaamiseen liittyviä työtehtäviä sekä tekstiilitöitä.


Tehtävään kuuluu vammaisten henkilöiden päivätoiminnan ja työtoiminnan vastuuhenkilönä toimiminen laaja-alaisesti. Työtoiminnan asiakastyö sisältää ryhmälle soveltuvien työtoimintatehtävien suunnittelua ja ideointia sekä kehitysvammaisten työtoiminnan asiakkaiden yksilövalmennusta ja yhteydenpitoa lähiverkostoon.


Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
❑ Vähintään sosiaali- ja/tai terveydenhuollon AMK-tason tutkinto (sairaanhoitaja AMK tai
sosionomi AMK)
❑ Riittävää johtamistaitoa (koulutus tai 1–2 vuoden työkokemus)
❑ Vähintään 3 vuoden työkokemus sosiaalihuollon tehtävissä
❑ Pitkäjänteisyyttä työtehtävissä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
❑ Työkokemusta kehitysvamma- ja/tai valmennustyöstä
❑ Erilaisia tekemisen taitoja, kädentaitoja ja ideointikykyä
❑ Yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä kykyä tiimityöskentelyyn
❑ Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Tarjoamme:
❑ Itsenäisen työn ja motivoituneen henkilöstön tuen
❑ Hyvän työyhteisön (työhyvinvointikysely joulukuussa 2021)
❑ Päivätyön (pääsääntöisesti klo: 8.00–16.00 välillä)


TYÖ ALKAA MAHDOLLISIMMAN PIAN, JOTEN LAITATHAN HAKEMUKSESI NOPEASTI. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viikoittainen työaika on AVAINTES:in mukainen yleistyöaika. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työn sijoituspaikka on Kivenkatu 2–4 Lappeenranta. Tehtävään liittyy 6 kk:n koeaika.


Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8.–21.8. vammaisten henkilöiden työtoimintayksikön päällikkö Jerena Juutilainen (Puh. 040 759 3952) ja 14.08.2023 alkaen toimitusjohtaja Virpi Ulmanen (virpi.ulmanen@laptuote.fi). Haastatteluista ilmoitetaan siihen pyydettäville henkilöille erikseen. Työhakemukset tulee jättää toimitusjohtaja Virpi Ulmaselle sähköpostilla (virpi.ulmanen@laptuote.fi) MAHDOLLISIMMAN PIAN. Laitathan hakemuksestasi kopion myös kehittämispäällikkö Esa Karhulle (esa.karhu@laptuote.fi)


Yhteiskunnallisen yrityksen logo