Marjolassa soveltavan liikunnan kesänavauksessa 27.05.2015

Julkaistu: 09/06/2015 Julkaisija: Kategoria: Kettu-lehti

 

Kettu-pajan väki teki kesäretken Marjolaan  tutustuakseen paikkakunnan soveltavan liikunnan tarjontaan. Sää suosi meitä kesäisellä auringonpaisteella. Matkaan lähdettiin taksillaja pikkuautolla, koskapa meitä oli reissussa iso porukka. Mukana olivat: Ville, Jussi, Antti J, Sami, Jyrki, Antti L, Mikko, Eija, Saara ja molemmat Minnat. Perillä saimme tutustua sovellettuun judoon ja pyörätuoli miekkailuun. Tarjolla oli mahdollisuus pelata itse petanquea ja ottaa osaajumppatuokioihin. Erikoisia polkupyöriäkin olisi päässyt kokeilemaan, mutta ainoa innokas oli Sami.  Metsämörri-polku opasti meitä hauskalla tavalla tutustumaan luontoon nuuhkien, kuunnellen, kosketellen ja muutenkin ihmetellen. Tutkittuamme ympäristöä ja tavattuamme lukuisan joukon ystäviä, istahdimme lepäämään ja halukkailla oli mahdollisuus ostaa juomia ja purtavaa ulkoilma kahvilasta. Ennen paluuta Laptuotteelle ehdimme vielä ottaa osaa arpajaisiin, joissa onnekkaille osui muutama voittokin!

Jyrki 27.5.2015 034

Jyrki on keppijumpassa

Marjolassa 27.5.2015 025

Sami ajaa erikoispyörällä

Marjolassa 27.5.2015 044

Hassujen ilmeiden-rasti

Marjolassa 27.5.2015 083

Laavulla käynti


– Minna –