TAITO ja TOIVE toimintaa Rahan käyttö

Julkaistu: 05/01/2016 Julkaisija: Kategoria: Kettu-lehti

Taito ja toive Rahan käyttö

Toivojana Marika Winnari.

1

 

 

 

 

 

 

Haluaisitko olla rikas?

Rahan käyttö ja sen riittäminen on asia joka askarruttaa melkein jokaista meistä.

Harvalla meistä on niin paljon rahaa että voi ostaa mitä tahansa. Tästä ja monesta muusta rahaan liittyvästä asiasta puhuttiin tämän kertaisessa Taito ja toive kokoontumisessa. Paikalla oli kahdeksan henkilöä keskustelemassa ajankohteisesta aiheesta.

2

 

 

 

 

 

 

Tutustuimme myös kolikoissa oleviin tunnistusuriin, jotka ovat näkövammaisille tunnistamisen apukeinoja. Näkövammaisen on rahojen tunnistamisen lisäksi luotettava aivan eri tavalla ihmisten rehellisyyteen kuin näkevien mm. kaupan kassalla asioidessa.

3