Kettu-lehden esittely; Liisa & Jere & Siiri-Kettu

Julkaistu: 16/11/2016 Julkaisija: Kategoria: Kettu-lehti

Jere Kyllönen, 21

Jere kuuluu mukaan projektiryhmään. Jere toimii Liisan kanssa lehden ideoijina ja vetäjinä seuraavien viikkojen ajan. Jeren tyyliin kuuluu sarkastinen lausahdus ”Kivat siulle.” jere

Jere on asunut koko nuoruutensa Luumäellä Taavetin kylässä, mutta nykyisin majailee Lappeenrannan Skinnarilan ja Sammonlahden välimaastossa. Jeren perheeseen kuuluvat hänen isä, äiti ja pikkusisko, jotka jäivät Taavettiin Jeren muuttaessa pois. Jere pitää rauhasta ja hiljaisuudesta, mutta selviää kyllä äänekkäissäkin ympäristöissä.

Jere on aina ollut hiljainen ja pohdiskeleva luonne, jonka takia hän hyvin usein oli ajautumassa eroon muista ikäisistään. Onneksi hänellä on kuitenkin ystäviä, jotka hyväksyvät hänet sellaisenaan, eikä kenenkään tarvitse jäädä yksin. Jere pitää erityisesti kirjojen lukemisesta ja ulkona kävelystä. Myös eri kielet ja historia kuuluvat hänen repertuaariinsa.

Jeren lempiruoka on spagetti ja jauhelihakastike. Mieluiten Jere hörppii persikkajääteetä, jos saisi itse valita. Jeren lempiväri on vihreä, koska se muistuttaa häntä luonnosta. Jeren lempiohjelmat ovat Firefly ja Gotham, joita molempia hän seuraa Netflixistä.

Projektipaikakseen Jere valitsi tämän, koska hän ei ollut aiemmin ollut osana tällaista projektia ja hän halusi kokeilla jotakin kokonaan uutta hänelle.

 

liisa

Liisa Korhonen, 21

Liisa on tullut Kettu-lehteen totuttamaan projektiopintojaan sosionomina. Hän suunnittelee, ideoi sekä ohjaa Jeren kanssa monipuolisia aiheita sekä tehtäviä lehteen.

Liisa on kotoisin Turun seudulta, mutta muutti Lappeenrantaan opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Vanhalle kotipaikkakunnalleen häneltä jäi hänen vanhempansa, pikkuveljensä sekä oma villakoiransa nimeltään Jimi. Lappeenrannassa hän asuu puolisonsa kanssa.

Liisa on hyvin ulospäinsuuntautunut ja haluaisi viettää kaiken aikansa ystäviensä ja kavereidensa kanssa. Hän on myös sopeutuva sekä hänellä on paljon ajatuksia ja ideoita joka tilanteeseen. Liisa ei pelkää kysellä, kyseenalaistaa tai kertoa mielipiteitään tai ajatuksiaan. Hän tekee mielellään erilaisia taideprojekteja, laulaa sekä kiertelee kirppiksillä.

Liisan lempiruokaa ovat kana ja riisi sekä lempijuomaa erilaiset kivennäisvedet. Hän rakastaa sipsejä, nachoja ja ranskalaisia perunoita. Liisa pitää kaikista väreistä ja erilaisista väriyhdistelmistä, joten hän ei osaa valita vain yhtä mieleistään. Vapaa-ajallaan hän katselee mielellään frendejä sekä kaikenlaisia animaatiosarjoja kuten Family Guy:ta tai South Parkkia.

Projektiopinnoissaan Liisa haluaa käyttää vahvuuksiaan taiteessa ja kulttuurissa sekä muita visuaalisia näkemyksiään. Hän odottaa kovasti lehden suunnittelua sekä sen tekoa. Projektin toteutusporukassa on hänen mielestään valtavasti potentiaalia ja sitä kaikkea tullaan käyttämään.

 

Siiri-kettu, teini

Siiri-kettu kuuluu mukaan projektiporukkaan. Hän toimii lehden maskottina seuraavien viikkojen ajan. Siiri käyttää usein ilmaisua ”Ai jaaha!” siiri

Siiri on asunut koko ikänsä Lappeenrannan lähimetsässä. Hänen perheeseensä kuuluu koko lauma, mukaan lukien isovanhemmat, äiti, isä sekä kaikki siskot ja veljet. Siiri tykkää laumansa ja kavereidensa kanssa oleskelusta.

Vaikka Siiri onkin viekas ja ovela kettu, hän on luonteeltaan urheilullinen, hyvä ystävä, luotettava, reilu, kiltti eikä koskaan satuttaisi ketään. Hän nauttii uimisesta sekä laulamisesta. Erityisesti Siiri laulaa karaokessa lempikappaleitaan. Vapaa-ajallaan hän shoppailee mielellään.

Siirin lempiruokia ovat marjat ja lihat, erityisesti pekoni. Juomakseen hän usein valitsee jonkin limpparin, mieluummin Cokiksen, kuin Pepsin. Siirin lempiväri on pinkki ja siksi hänellä on sen väriset rusetit asussaan. Televisiosta Siiri katselee mieluiten Simpsoneita ja hänen suosikkihahmonsa on Bart.

Siiri pitää itsensä ajan tasalla maailman tapahtumista sekä ilmiöistä lukemalla joka aamu Etelä-Saimaan. Samalla hän yleensä nauttii kupposen kahvia. Siiri on myös suuri SaiPa-fani ja joskus hän pääsee jopa tuuraamaan maalivahtia.

ryhma