Mikä ihmeen JOB SHADOW DAY- työnseuraamispäivä? Onnistuneita kohtaamisia 1

Julkaistu: 29/05/2019 Julkaisija: Kategoria: Kettu-lehti

Job Shadow Day on päivä henkilöille, joiden elämäntilanne, sairaus tai vamma vaikeuttavat työllistymistä. Job Shadow Day -päivänä pyritään järjestämään onnistuneita kohtaamisia työnantajien ja työn seuraajien välillä. Päivän aikana työn seuraaja pääsee tutustumaan unelmatyöhönsä oikealla työpaikalla ja näkemään, sopisiko työ hänelle. 

Me Laptuotteen Kettupajalla lähdimme mukaan Job Shadow Day päivään vuonna 2016 ja olemme siitä asti olleet mahdollistamassa kehitysvammaisen osallistumista tähän tapahtumaan. Kiitämme kaikkia mukana olleita yrityksiä ja toivomme, että uusia yrityksiä tulee mukaan. Kiitämme myös Sampo koulua, josta olemme saaneet alan opiskelijoita tukemaan työnseuraajia.

Onnistuneita kohtaamisia 1

Etelä Karjalan pelastuslaitos oli mukana Laptuotteen työnseuraamispäivänä jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa työnseuraajat Raimo Pakarinen ja Toni Mononen olivat Armilankadun yksikössä.

Raimo ja Toni tutustumassa paloauton varusteisiin Ville-Veikko Väisäsen kanssa ja rakentamassa harjoitusrataa.

Toni sovitti palomiesten kypärää. Raimo tarkastaa huollosta tullutta tuuletinta.