Kettupajan uusi seinä

Julkaistu: 10/02/2021 Julkaisija: Kategoria: Kettu-lehti

Mistä kaikki alkoi? No koronastapa tietenkin tämänkin seinän tapaus alkoi. Täytyi siis rakentaa uusi väliseinä Sinikettujen ja Kettujengin väliin. Näin saatiin rajattua isoa tilaa pienempiin osiin. Remonttimiehet tulivat puupuolelta ja rakensivat seinän. Seinä myös maalattiin valkoisella pohjamaalilla. Siitä se ajatus sitten lähti.

Sinikettujen uusi ohjaaja Milja pyysi ylijäämämaaleja, jotta seinään saataisiin vähän väriä. Sinistä, harmaata ja pinkkiä saimme ja aloimme maalaushommiin. Maalareina toimivat Jouni, Akseli ja Milja. Seinä syntyi yhteistyönä. Maalipensseleinä käytimme tiskiharjoja. Lopputulos on upea vai mitä! Kysyimme myös kommentteja lopputuloksesta seinän toiselta puolelta ja Aino ja Paula kertoivat molemmat kovasti pitävänsä uudesta seinästä ja sen maalauksesta.